Isidora

G U E S T H O U S E

Čisto, uredno, prijatno

Vojvode Mišića 11, 31230 Arilje, Srbija

Rezervišite svoju sobu direktno kod nas

O Nama

Pansion Isidora se nalazi u Arilju, na 70 km od Zlatibora, 38 km od Užica, 50km od Čačka. Privatni parking u okviru objekta se može besplatno koristiti..

Sadržaj

Sve sobe sadrže TV sa kablovskim kanalima. Pojedine sobe poseduju prostor za sedenje gde možete da se opustite. Na raspolaganju su i papuče i besplatan pribor za higijenu. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu.

Sobe

Na raspolaganju su jednokrevetna soba sa balkonom, dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima, standardni studio sa zasebnim ulazom za dve osobe

Okolni sadržaji

U okolini imate na raspolaganju prodavnice, caffe barove. Za ljubitelje istorije u blizini je spomenik istorije , 700 godina stara crkva Svetog Ahilija. Za ljubitelje prirode na raspolaganju su gradske plaže na najčistijoj reci u Srbiji - Rzav,staza za šetače na brdu Klokoč...

Najbolje ocenjeni smeštaj u Arilju

Booking.com - Objekat ima jednu od najboljih lokacija u gradu Arilju! Gosti su zadovoljniji lokacijom u poređenju sa drugim objektima u ovoj oblasti. Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u gradu Arilje! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.

Naše prednosti

Dvorište

terasa za sedenje

terasa za sunčanje

bašta

Parking

Besplatno! Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).

Internet

Besplatno! Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno.

Everything was excellent: the house was small but well equipped and very comfy, the location extremely relaxing and calm, with lovely views to the riverside. Great place for a couple with or without kids from where to discover the area. Village was nearby, easy to reach with the car.

Ellena - Austria

www.booking.com

Pravila Guest house Isidora

Prijava / Odjava

Prijave u smeštaj od 12.00 : 18.00

Odjava iz smeštaja 08.00 : 10.00

Deca i pomoćni ležaji

U ovaj hotel deca ne mogu biti smeštena. Za svu dodatnu decu ili odrasle osobe naplaćuje se 10 EUR po noći za dodatne krevete. Maksimalan kapacitet sobe: 1 dodatni krevet u sobi . Bilo kakva vrsta dodatnog kreveta dobija se na zahtev i mora je potvrditi smeštajni objekat. Dodatni troškovi neće biti automatski uračunati u ukupnu cenu, već se moraju platiti odvojeno u smeštajnom objektu tokom vašeg boravka.

Kućni ljubimci

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

Plaćanje

Guest house Isidora prihvata samo gotovinsko plaćanje

Naš posao je  100% zadovoljstvo gostiju

Rezervišite svoju sobu direktno kod nas. Na internetu (kao što je booking.com) nikada nećete pronaći sve raspoložive sobe. Zato vas molimo da nam pošaljete upit pomoću emaila. Hvala vam.

Pošaljite upit